HALAMAN

Khamis, 30 Disember 2010

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!


kalau nak join pg ke link ini:
http://lifeofladyell.blogspot.com/2010/12/ladyell-buat-giveawayjom-join.html

Caranya:-
1.Buat n3 di blog anda mengenai giveaway ni dengan tajuk :LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!
dan hantarkan url link anda di ruangan komen post ini.(1 point)
2.Follow blog "Life of ladyEll" (1 point)
3.Tag rakan anda sekurang2nya 2 orang (1 point)
4.Letak gambar banner beserta link giveaway ini di sidebar anda (1 point)
Sekiranya keempat-empat langkah ini berjaya anda ikuti,anda telah mengumpul 4 points dimana lebih besar peluang untuk anda menang.


Syaratnya:-

1.Sesiapa saja yang bergelar blogger dan mempunyai alamat di Malaysia,layak menyertai.Kalau duduk oversea pun boleh tapi ada alamat Malaysia ya.
2.Tarikh giveaway ini berjalan serta merta mulai sekarang sehingga 30 Disember.
3.Hadiah surprise menanti bakal pemenang.dan hanya seorang yang akan dipilih.Tapi bergantung pada penyertaan,jika ramai penyertaan maka hadiah saguhati akan diadakan.
4.Pemanang akan dipilih random melalui cara "cabutan bertuah".
5.Pemenang akan diumumkan secepat mungkin setelah tamat giveaway ini.Insya'Allah..

SAYA TAG:
1)http://www.anastasyea.com/
2)http://mialianas.blogspot.com/

living cabin giveaway from -suziey-dot html


jom rakan-rakan join GA nie..
organize by:suziey

ikuti link ini untuk join:

http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/12/living-cabin-giveaway-from-suziey-dot.html

syarat-syaratnya:
1) make sure korang adlh follower www.suziey.com & http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com :)

2. buat n3 dan tepek gbr FM kt ats dlm n3 korang..nk tepek 1 pn bole..tepek 2-2 pn bole...TIDAK PERLU tepek kt sidebar..
3. submit link kt comment box n3 GA ni shja

peraduan sehingga: 11.1.11 @ 11.11pm

GAMBAR KENANGAN PERCUTIAN 2010





ini adalah percutian saya sekeluarga terdiri daripada:
suami: noh bin musa
anak: muhamad arif hanafi
anak dlm kandungan : siti nur  aisyah

Rabu, 29 Disember 2010

Giveaway 2010 dari TiniHani.com

owner GA : TINIHANI.COM
TARIKH TUTUP:14 Disember 2010 – 14 Januari 2011

Nak ikut serta dalam GiveAway ni? Jom laaa… mudah aje
•Buat entry dengan tajuk “Giveaway 2010 dari TiniHani.com”
•Copy gambar di atas untuk dimasukkan dalam entry anda tu eh…
•Tulis kenapa anda ingin menangi hadiah dari TiniHani.com?
•Kalau menang tshirt nak jahit :
Saya ingin memenangi hadiah dari TiniHani kerana Saya sukakan
hadiah yang ditawarkan serta ingin menghadiahkan barangan tersebut
kepada anak-anakku..
◦Nama: ARIF & AISYAH

◦Gambar: BEN 10

•Like Kedai JahitKu.com di Facebook
•Tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah
•Pemenang dikira berdasarkan cabutan bertuah la ya dan akan dipilih melalui random.org

Wednesday, January 26, 2011Cute Baby 2011 by MamaRifqy !

JOm tengok Terma dan syarat !
1. Buat 1 entry yang bertajuk CUTE BABY 2011 BY MAMARIFqy !!
2. Letak Banner pada entry dan pada Sidebar dan link pada entry INI.
3. FOllow this blog, and my personal blog
4. Our sponsor !! WAJIB follow gak tauuuu !!

 
5. Wajib mention nama PENAJA dan link balik ke blog berkenaan

6. Upload HANYA 1 keping gambar anak SAHAJA..
gambar anak yang cute miut/comel dimata anda.kalau xde anak,anak sedara pon boleh.
Yang Layak hanya bb yang berumur 0-4 years ONLY !!!
(kalau ade > dr 1 anak,,leh masukkan terus dlm 1 entry..Mudah kan??)
*sertakan Nama dan umor anak*
7. Da siap..tinggalkan comment anda pada entry ini

TARIKH TUTUP CONTEST INI.. PADA 25 JANUARI 2011



NIE PENYERTAAN UMILIZA989
rasanya gambar nie yg paling cute .....semoga berjaya anakku.....
D.O.B : 04.07.2007
NAMA: MUHAMAD ARIF HANAFI BIN NOH

"Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!"




4 Syarat Mudah:-


1. Merupakan seorang blogger & mempunyai alamat di Malaysia

2. Menjadi follower blog SYEDACOLLECTION

3. Tepekkan banner Giveaway kat sidebar & buat 1 entry ringkas bertajuk "Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!" kat blog anda. ( Mesti dilink kan terus ke entry ini)

4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni.
Giveaway bermula 17 Dis - 21 Jan 2011 jam 11.59pm.

3 helai kain pasang untuk 3 pemenang


Pemenang akan diumumkan pada 24 Jan 2011


UNTUK PENYERTAAN TERUS KE BLOG:
http://syedacollection.blogspot.com/

Mummy Ayu Happy New Year Giveaway

SYARAT-SYARATNYA:
1) JADI FOLLOWER DAHULU DI:
mummyayu.blogspot.com
@
mummyayucontest.blogspot.com
2) tinggalkan komen kat entry nie...

"Happy New Year 2011"
 
TARIKH BERMULANYA GA ADALAH:
29 DIS 2010

Selasa, 28 Disember 2010

1st GIVEAWAY LIL SWEET BOX

syarat-syarat :
-Jadi follower LIL SWEET BOX..

-Letak banner 1st giveaway lil sweet box yang ada kat atas ni di blog korang & cerita serba sedikit pasal giveaway ni dengan cara korang sendiri..

-Jangan lupa ajak kawan-kawan yang lain join sekali..lagi ramai lagi meriah..

-lepas tu tolong tinggalkan kat comment nama,,email,,link giveaway ni & jgn lupa beritahu yang korang dah join..tu je thanks..Good Luck..
 
PENYERTAAN PERGI KE LINK:
TARIKH TUTUP
:
27/12/2010 - 10/01/2011)

first GIVEAWAY Novel.......

Salam 1Malaysia buat semua blogger. Mr. Gidan hendak membuat Giveaway Novel sambil-sambil mempromosikan belog ini. Oleh itu adalah korang semua yang berminta dipelawa untuk sertai giveaway ini. Giveaway ini tak da banner macam orang lain buat...yang penting korang wat entri khas tentang belog ni jer dan tag la seramai mungkin kengkawan korang.
Syarat-syaratnya:
1. WAJIB jadi follower belog ini.

2. LINK kan belog ini di bloglist korang.

3. Buat SATU entri tentang belog ini dan linkkan di sini.



HADIAH???

Hadiahnya adalah salah sebuah novel yang ada di belog ini (mengikut pilihan pemenang terpilih) Dan kalau sambutan GA ini hangat...akan ditambahkan lagi hadiahnya...Oleh itu jom reramai join GA Novel.Antara hadiah yang bakal dimenangi?

Terbitan: Jemari Seni

Penulis: Hlovate

Terbitan: Alaf21


Penulis: Damya Hanna


Terbitan: CESB

Penulis: Nass Alina Noah
 
Terbitan: Alaf21

Penulis: Norzailina Nordin


ini hanya sebahagian....banyak lg novel yg ada...untuk penyertaan,pergi ke link ini:


Mula pada 29 Oktober hingga 31 Disember 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"



LAYARI :


SYARAT PENYERTAAN:

1. Jadi Followers eqbalzack.com.

2. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.

4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.

5. Tinggalkan link anda pada entry ini.
 
saya tag:
1) msraiza

Tarikh tutup:


1.1.11 jam 1.11 pagi
 
HADIAH YAG AKAN MENANTI ANDA:
 
1 Hadiah Utama:




Table Lamp IKEA...





10 hadiah saguhati:



Frame & Tea Towel Table IKEA...

Isnin, 27 Disember 2010

"My Girl Want This Skirt Giveaway"




TARIKH PENYERTAAN :

20.12.2010 sehingga 11.1.2011

GIVEAWAY di anjurkan oleh:

syarat penyertaan:
Terbuka kepada rakyat Malaysia di Malaysia


1) Yang Mempunyai anak perempuan @ anak sedara perempeuan @ sepupu perempuan berusia 1 thn- 2thn ( sbb skirt ni muat utk mereka)

2 )be Followers (nyatakan no followers anda dan id)

3) buat 1 entry ringkas tentang Giveaway ini dengan tajuk"My Girl Want This Skirt Giveaway"

4) Letak Banner diatas beserta Link ini di side Bar anda...

5) Jangan lupa letak Komen Link entry anda...


Hadiah yang ditawarkan:

1 x Hadiah utama ( Skirt di atas)

if penyertaan bertambah..hadiah saguhatai mungkin akan disediakan...bergantung kepada penyertaan
 
untuk meyertai,klik DI SINI

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"




TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
 8 Disember 2010 - 15 Januari 2011

Contest ini di anjurkan oleh:

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN SEPERTI DI BAWAH:

1. Ada blog sendiri, warga Malaysia, lelaki atau perempuan boleh ikutserta.

2. Jadi follower GLCE (Gaban's Lovely Craft & Embroidery).
3. Buat 1 entri dalam blog anda tentang GA GLCE ni.
4. Senaraikan GLCE dalam blog list anda.
5. Pada sidebar blog, copy gambar di atas letak linknya sekali.
6. Tajuk GA
"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"7. Tinggalkan komen, nama, link entri dan emel pada ruangan komen.
Pemenang akan diumumkan pada
16 Januari 2011.

Isnin, 20 Disember 2010

'Giveaway Separuh Jiwang'

Syarat-syarat:


 

 
  • Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Separuh Jiwang'..buat entri simple2 pun takpe..
  • Mesti follow blog ni supaya senang nak tahu update pasal GA ni.
  • Letak banner kat atas ni dalam entri tu dan link kan ke entri ni..dan letak banner kat sidebar jugak..
  • Tinggalkan link entri giveaway korang kat kotak komen entri ni..
  • Tag 3 orang kawan ye
  • Tarikh tutup GA ni adalah 3 Januari 2011...sebulan tempoh GA ni tau..

Khamis, 16 Disember 2010

16 / 12 / 2010 ( KHAMIS )


"Ariffda's 1st GiveAway 2010"



SERTAI  ARIFFIDA'S 1ST GIVEWAY 2010 SEKARANG

untuk join,klik link ini:


TARIKH TUTUP PADA

31/12/2010 (11.59pm)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...