HALAMAN

Rabu, 23 Mac 2011

MY LITTLE CALIPH CONTEST


klik SINI untuk join

jalan punya jalan punya jalan tadi..terlihatlah contest nie kat blog
fadzillah...terus klik kat banner n masuk ke penganjur blog nie..iaitu bayt al-iman
contest yang menarik n harus join
hadiah dia pun memang menarik n sesuai untuk saya yang bergelar ibu
 kepada 2 orang cahayamata nie.................

jadi,nie anak saya


nama dia MUHAMAD ARIF HANAFI.umur 4 tahun..bila tanya kat dia,arif nak jadi ape besar nnti,nak tahu ape dia jawap...nak jadi CICAKMAN...mungkin nie pengaruh dari  cerita cicakman arahan yusry abdul halim 2..baju pun,hari2 nak pakai baju labah2 dia 2....
tapi,tengok pada penampilan dia,gaya dia,nampak dia lebih menjurus ke arah profession macam abah dia juga...TENTERA.dia pun macam buas semacam jer...


due date:30 mac 2011

ape yang bakal korang menangi adalah seperti dibawah:

nie adalah salah satu hadiahnya,
senarai hadiah lain boleh klik DISINI

PENGUMUMAN! 1ST GA 2 TAHUN BUNGA KAT TAMAN TEMAN!!


klik sini untuk join

due date:10 April 2011

CONTEST JOM TEKA BINTANG!!!!!!!


KLIK sini

1)berapa banyakkah bintang dalam bekas ini
jawapan: 125 biji
2) bintang-bintang tersebut ada berapa warna?
jawapan: 10 warna
3) KAW LAH BINTANG HATIKU


 

Selasa, 22 Mac 2011

" Giveaway BCSH 3rd Anniversary ".


klik sini untuk join

tarikh tamat: 16 april 2011

blog nie
  • kemas
  • tersusun rapi
  • cantik
  • access ke blog nie cepat,pantas
  • onwer yang ciut...(bukan bodek yer...)
saya tagg

CONTEST " I LUV SHAWL"


klik sini kalau nak join
@
klik sini kalau nak tahu syarat-2nya

due date: 01 april 2011

pic yang dipertaruhkan???/
??????????????????
??????????????
???????????
?????????
??????
???????
????????????????????????????????????????????????????????

LUCKY DRAW arninas.blogspot.com



klik sini
ditaja oleh .arniapparel.


saya nak join yang lucky draw py...
hadiah yang bakal dimenangi macam kat bawah nie

 
due date:15 april 2011

Giveaway Ke-2 Petals Patch




klik sini untuk join

jawapan: 85 biji
tarikh lahir: 25.03.1983

Aku nak buat giveaway ni..Jom join!!


klik sini untuk join
tarikh luput:12.04.2011
saya tagg

~GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN~

~GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN~

Syarat-syarat nya:

  • Giveaway bermula pada hari ini 18 Mac 2011 sehingga 29 Mac 2011

  • Buat 1 (satu) entry simple-simpel je pasal giveaway ni. Dan link entry tu wajib ditepek di ruang komen a di . Komen di entry lain tidak diterima sama sekali. Tujuannya entry tersebut adalah bagi memudahkan  menyenarai semak peserta.

Nak follow boleh. Tak nak follow pun boleh.
 senarai peserta akan dilistkan selepas tarikh 29 Mac 2011 juga.

  • Pemenang adalah akan dikira berdasarkan cabutan bertuah. 

  • Hadiah disediakan untuk 3 orang peserta bertuah sahaja.


  • Para pemenang yang gagal dihubungi akan dibuat cabutan sekali lagi untuk para peserta yang lain pulak

Contoh Resume

Check out this SlideShare Presentation:

PIKALURVE GIVEAWAY by syafiqah hashim


klik sini untuk join
@
klik sini  untuk thu syarat-2nya

nie pic saya bersama shawl
jenis yang saya pakai adalah :



&


ape yang bakal kita menangi adalah:


 
saya tagg

"Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage"




klik sini

due date:31.03.2011

saya tagg
d-tieah
fitriyah

GIVEAWAY Cendawanpink.



klik sini untuk join
@
klik sini untuk tau syarat2-nya

due date: 31.03.2011

n3 yang saya suka dalam blog nie adalah mengenai
"perempuan cantik vs perempuan hodoh"
kenapa ada orang berfikiran macam 2...kesian kat perempuan hodoh..bila buat silap sikit,mesti orang keji tp,bila perempuan cantik baut silap,pandang sebelah mata je....
ish....ish...ish...
xpatut betoi

saya tagg




AKU MENANG!!!!!!AKU MENANG!!!!AKU MENANG!!!!

assalamualaikum...
syukur alhamdulillah...rezeki aku hari nie
nama aku terpilih untuk salah seorang pemenang
&
ape yang aku menang adalah..
aku menang nie................


khas untuk anak aku yang no.2

                                    korang boleh tengok di sini untuk senarai pemenang yang lain

"GIVEAWAY KERJASAMA ANATISOKI & MFS"



klik sini untuk join
&
kena klik sini juga

saya tagg


due date:31 march 2011

Isnin, 21 Mac 2011

Chanteq berHIJAB ..


klik  sini  kalau nak join
klik sini kalau nak tahu syarat-2nya

nie pic saya berhijab



due date: 27.03.2011


Contest Seunik Namaku


klik sini

tarikh akhir: 31.03.2011

picku

namaku:norliza binti mohamad yunus
ape yang unik tentang namaku
=namaku diberi atas kesepakatan/perbincangan mak@ayahku
= nama nie banyak dipakai oleh mereka2 yang lain yang mana,masa aku kursus di IPN,Sabak bernam,sel...hari 2,nama yang sama juga aku temui.cuma,berlainan bapa.

saya tagg

MY VERY 1ST GIVEAWAY


klik sini untuk join

due date:20.05.2011

saya tagg

"CONTEST ME & MY KESAYANGAN/S"



KLIK SINI kalau nak join

due date:22.04.2011

nie pic kesayangan saya

ini ler kesayanganku...
suamiku-noh bin musa
anak per-1:mhamad arif hanafi
anak ke-2:siti nur aisyah
"kehadiran mereka memang membuatkan hidupkan sungguh-sungguh bahagia"

slogan
...."Syiera bucuk & Afundee mucuk...korang mmg melepot.....

CoNtesT TeRcIpTa uNtUkKU bY Mama RaYyAn


sape nak join
klik di sini


 

nie pic saya
pic ambik masa fiesta belon panas 917.03.2011-20.03.2011)
saya tagg


due date
03.04.2011


Giveaway: SHOPPE OPENING!!!



klik sini untuk join
klik penaja juga yer...

due date: 11.04.2011

saya tagg
bum&cuk
mizapple
puannina

.:: 1st CONTEST KASIH IBU ARIF ::.



klik sini untuk join

 due date: 05.04.2011

"saya suka membaca kerana...dengan membaca,saya dapat menambahkan ilmu pengetahuan saya disamping,dengan membaca,saya dapat penuhi masa lapang saya dengan cara yang berfaedah.

saya tagg

"Contest Sahabatku Kesayanganku~!!"



 klik sini untuk join

due date:15.04.2011

pic saya bersama rakan-rakan saya

(saya yang bertudung biru)

nie lah sahabat-sahabat saya
susah senang bersama
saling bantu membantu
1 love u all
muah!!!!!

saya tagg

kontest SWEET FACE & STYLE GITUUUUU



klik sini untuk join

due date: 15.04.2011

gambar dipertaruhkan
gambar nie sweet n style kerana,nie ler fashion saya
terkini...hahahahahhahahah

saya tagg


 
 

My 1st Give Away : Saya,Makan dan Makanan



untuk join

pic dipertaruhkan
sempat lagi post ha....
nie time break tengah hari....

saya tagg

due date: 10.04.2011

"CONTEST GAMBAR PALING CHUMEL"

klik sini untuk join

pic dipertaruhkan.....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,
,,,,
,,
,



saya tagg


due date: 25.04.2011


~CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN~


nie lah gambar yang dipertaruhkan

klik sini untuk join

due date: 30.03.2011







contest:POSING PALING CUN!


Klik sini untuk joIn

dUe dAte: 30 ApRil 2011

pic cun!!!!!!!!!!!

saya tagg

"KAMI SWEET CONTEST"




klik sini untuk join
klik sini blog penaja


pic saya dan anak


saya tagg

Sabtu, 19 Mac 2011

Teka Makanan Giveaway!!!!!

klik sini kalau nak join
klik sini juga kalau nak tau syarat2nya
boleh klik sini kalau nak tau due datenya

agak-agaklah,aku rasa ape yang di idam oleh penganjur adalah
nie
....................
.......................
.............................
tengok bawah lagi
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ngidam yang nie ke?

kentucky fried chicken

bukan?
????????????
???????????
??????????

ke ngidam yang nie?


sate kajang haji samuri
??????????
??????????????????????
????????????????????????????????
harap2 menepati ape yang di idam penganjur

due date
18.03.2011

Jumaat, 18 Mac 2011

Give-Away Ibu, Hebatkan Shaklee...?



klik sini unutk join
@
sini untuk tahu syaratnya
@
sini unutk due  datenya

Cara saya menjaga kesihatan ...................
  • makan makanan yang kurang lemak,berminyak
  • lebihkan sayur-sayuran hijau seperti bayam,sawi
  • mengamalkan pemakanan yang cukup dengan protein,vitamin,karbohidrat dsb
  • minum banyak air putih seperti yang disarankan 8 gelas sehari
  • mengamalkan jamu maharani(HAI-O brand) serta produk leesa formula
  • kuangkan minum ais batu kerana minum berlebihan boleh menyebab kan sakit sendi/urat
saya tagg


due date: 14.04.2011


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...