HALAMAN

Jumaat, 29 April 2011

CONTEST mummyHaza~ Uniknya Ayah & Anak


Due Date: 30.04.2011

pic ayah&anak


inilah gambar ayah&anak...suami saya dan anak sulong saya..
waktu nie ada wow!!!!kanival di putrajaya..tau x,stroller tu untuk adik dia  sebenarnya.tapi,si abang yang guna sebb,si abang demam...xleh nak jalan...si ayah olak,tengah betulkan kedudukan anak kesayangan dia...si ayah siap pakai kan cermin mata hitam lagi ...sayangnya seorang ayah kepada anak lelakinya...

saya tagg


'GA SyahRidzeah'


Due Date: 2 Mei 2011

saya tagg




MY FIRST CONTEST!!!!!




Due Date: 30.04.2011

syarat-syarat
  • Mesti menjadi follower blog eLLy
  • Buat satu (1) entry mengenai contest ini 
  •  Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni.
  • TAG 3 rakan anda.
  • Akhir sekali jangan lupa tinggalkan url 'contest' di bahagian komen entry penganjur.
N3 pada 2th may adalah mengenai
"kenduri khawin"

JANGAN pandang camera!!!


jom join

nie pic saya tak pandang kamera
sssssssssttttttttt...pic nie ambik masa kat office nie
dan lagi...heheheehh


saya tagg



DUE DATE
29.04.2011

"Contest 'I LOVE MY EYES' from manis blog"



Due Date:30.04.2011

pic mata saya


"Saya Mahu Strawberry White Coffee Genting Higlands dan Teruja untuk memiliki Astro B.yond PVR"



Due Date: 30.04.2011


Small Give Away, Dua Sachet Each untuk 6 pemenang

" Saya Teruja Untuk Memiliki Astro B.yond PVR kerana tanpa astro B.yond PVR rasa kehidupan seharian kurang mengembirakan....


Little Dreamland Stylista Contest



Due Date: 18.05.2011

aksi anak tido



nama follower: umiliza989
nama anak: siti nur aisyah
umur anak: 9 bulan
email:norlizam5@gmail.com

saya tagg

CONTEST FOTO SENGET



hadiah hadiah..

1st : top up 50..
2 nd: top up 40

dUe Date: x ditetpkan lagi....

nie pic senget akk


Khamis, 28 April 2011

"Jom penuhkan gerobok si kecil di Gerobok Kecil Ku.."



Due DAte: 01 May 2011

saya tagg:

ANDA HARUS SHOPPING-MOPPING KAT GEROBOK KECIL KU KERANA
"busha pants yang terjual adalah murah-murah berlaka...xkan dapat harga serendah itu di blog-blog lain"


Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama



Due Date: 30.04.2011

saya tagg

cerita sambut birthday
"sebenarnya,akk xpernah sambut birthday sebelum akk mengenali suami akk sekarang.first akk sambut birthday masa akk mula2 couple dgn suami akk sekarang kerana akk dikatogerikan dalam keluarga yang sederhana jadi semua serba kekurangan...jadi,time masa bercinta 2 mmg happy sangat sebb ada orang yang hargai n wish  n bagi present kat akk...e2 ler rasanya sambutan birthday yang akk paling ingat sampai sekarang"....

CONTEST PERASAN CANTIK



Due date: 17.05.2011

nie pic perasan cantik aku

nie pic masa belon panas kat Putrajaya....
tengok ler anak aku 2...siap isap tangan lagi...



contest "aku dan baju kurung by maya dhira"



Due Date: 15.05.2011

saya tagg

pic saye berbaju kurung pahang


@





Dayana Az dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!



Due Date: 29.04.2011

saya tagg



~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~



Due Date: 30 Mei 2011

saya tagg
1) ekha


"CONTEST SEMUA TENTANG 4



Due Date: 31 May 2011

4 perkara pasal diri  umiliza989
  • seorang yang pemalu,sensitif
  • seorang yang berkerjaya
  • seorang isteri n ibu kepada 2 anak
  • berasal dari perak
4 nama manja umiliza989
  • ijut
  • liza
  • umi
  • ibu
4 perkara baik yang umiliza989 buat arini
  • datang kerja awal dari kebiasaannya
  • inform suami kata  nak g kejer dah
  • basuh baju yang rendam ptg semalam
  • siapkan tugas di office yang semalam py
4 tempat yang nak sangat umiliza989 pergi
  • sydney,australia
  • menunaikan haji di Mekah
  • keliling 1 dunia
  • nak melawat tmpat tsunami di aceh
4 benda wajib bawa kalau umiliza989 keluar
  • hp
  • dompet
  • camera
  • kunci kereta/motor
  • barang make-up
4 perkara terakhir umiliza989 buat sebelum join contest ni
  • join contest blog lain
  • daftar ahli PERBAKTI
  • check email
  • dengar lagu
4 orang paling umiliza989 sayang dalam dunia ni
  • family(mak n ayah)
  • suami n anak-anak
  • follower-followerku
  • diriku sendiri(wajib)
4 jenis ragam manusia umiliza989 jumpa arini
  • perempuan yang mengada-ngada
  • bos ngorat staff(heeeeeheee)
  • ragam budak2 bila mak antar ke taska
  • kawan yang asyik termenung je
4 misi yang umiliza989 mesti capai tahun ini
  • nak dapat kerja untuk gred diploma
  • nak beli perabot rumah
  • nak beli lap top
  • nak dapatkan result SKT yang tinggi
4 habit buruk umiliza989
  • suka marah-marah
  • suka buat kejer last minit
  • cepat nangis
  • cemburu
4 perkara yang umiliza989 fobia
  • duk tmpat tinggi-2
  • nampak hantu
  • orang kena ragut
  • jalan sorang-sorang
4 sebab umiliza989 join contest ni
  • nak hadiah
  • nak meriahkan contest rakan
  • xder kejer nak buat
  • nak kenal penganjur(hehehehe...sudi kenal x)
saya tagg
2) dee


1st GiveAway by Wan Myzura Collections



Due Date: 31 Disember 2011

referral: onwer sendiri ( myzura collections)

saya tagg



Contest Mata Paling Cantik



Due Date: 22.05.2011

saya tagg
2) dee

pic mata paling cantik saye...




"Contest Comel Dalam Kelaparan"



Due Date: 22.05.2011

saya tagg

nie pic saya tengah lapar...
hehehhehehe....




Rabu, 27 April 2011

I Love My ........ Contest !!



Due Date: 30 April 2011

" I Love My
family ( hursband & my son)

saya tagg


asleenda 2nd Giveaway



Due date: 30 April 2011

saya tagg

"First GiveAway"

klik sini

due date: 31.05.2011

saya tagg


Sara & Pari: Our 1st GIVEAWAY!



Due Date: 29 April 2011

saya tagg





Jom Join Give Away Aimi !



Due Date: 02 Mei 2011

saya tagg

CONTEST AKU HITAM DAN MERAH


Due Date: akan diberi tahu kelak

pose saya bersama colour merah & hitam
nie dia


dan yan ini juga



saya rasa saya nampak ....garang dan comei....... dengan warna hitam&merah kerana  merah      menampakkan       kegarangan.......................

saya tagg





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...