HALAMAN

Selasa, 31 Mei 2011

BLOGLIST NMIRMO ^_^


bloglist nie anjuran:

kategori pilihan saya adalah:
yang ke-3:RIMA
NICK NAME: UMILIZA989



contest baby face by daty syufai

anjurAN:

dUE dAte: 19.06.2011

nie pic baby face saya:


saya tagg





Keysha Contest (aku & tudung)


Due Date: 30.06.2011

nie pic saya bersama tudung:


saya tagg:
1)http://choclateloverzal.blogspot.com
2)http://fayiz6812.blogspot.com
3)http://metzbujang.blogspot.com




5 WINNER G.A

anjuran:;

cadangan:
1)wujudkan shoutmix untuk para blogger meninggalkan pesanan.
2) ubah backgroup bagi warna / background yang lebh menarik.


" anakku cute with romper&tight contest".


Due Date: 01.06.2011

penaja adalah:
n

pic anak adalah:
@
@
@
@
@
@

saya tagg:






My Anniversary Giveaway


dUE dAte:  10.06.2011

anjuran:

saya tagg:

hadiah yang bakal dimenangi:




HP Casing
Size: 7.5cm x 13cm



Isnin, 30 Mei 2011

Special Giveaway......


anjuran:

dUE dATE: 31.05.2011

ape istimewanya ibu saya:
pertama skali,saya nak mention,nama ibu saya adalah : "HADIJAH BINTI MOHAMAD".
istimewanya ibu saya:
1) seorang ibu yang baik dan penyayang
2) mampu melahirkan kami serta membesarkan kami 3 beradik.
3) mampu mendidik saya,memberi ilmu agama kepada saya setelah hubungan suami isteri antara ibu n ayah terhenti di tengah jalan akibat dari masalah-masalah yang tidak dapat dielakkan.
4) mampu membiayai saya hingga ke peringkat diploma walaupun ibu mencari rezeki sendirian.
dan banyak lagi istimewanya ibu saya di mata saya...


Kenapa guna nama blog tu


jom join segmen nie plak...
anjuran:

antara sebab musabab saya saya pilih norliza989 sebagai nama blog adalah kerana:
1) norliza adalah nama saya sendiri...jadi,dengan menggunakan nama tersebut, dah tentu ia melambangkan jantina empunya blog itu sendiri...dan dalam masa yang saya,saya nak naikkan nama norliza itu sendiri.
2) 989 - pemilihan angka 989 itu adalah...no pendaftaran kenderaan pertama yang saya beli hasil titik peluh saya bekerja..model moto honda dengan no pendaftaran AEU989...yang membuatkan saya nak mengabadikan angka tersebut kerana,angka hanya tinggal angka,kenderaan saya tersebut telah dicuri orang yang xberperikemanusiaan....sadis...sadis...sadis...

Jom Join BlogList -Belogfarr-


assalamualaikum semua....

okeh!!! kali nie saya berminat nak menyertakan diri join bloglist=Belogfarr...

kepada yang nak turut serta,boleh klik  DI SINI

Due Date: 20.06.2011

BLOG NORLIZA989 ADALAH BLOG:

GIRL

REFERRER SAYA:

saya tagg:
http://nanaosaki-nanaosaki.blogspot.com/
http://cahayamataku.blogspot.com/
http://sayangkuzie.blogspot.com/

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU


klik sini kalau nak join...

SOALAN YANG PERLU DIJAWAP:

1. Dimana anda dilahirkan?
BIDOR,PERAK
2. Dimana anda dibesarkan?
BIDOR,PERAK

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
PERAK

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
KERANA,IA ADALAH NEGERI KELAHIR SAYA DAN DI SITU JUGA SAYA DIBESARKAN.

DUE DATE:TIADA TARIKH TUTUP





CONTEST " I'M PROUD TO BE A MOTHER "



Due Date: 30.05.2011

pic saya & anak:
nama ibu: norliza binti mohamad yunus
nama anak: siti nur aisyah binti noh

saya tagg:

"NaDia ajak ber GA"


dengan lafaz bismillah...
saya join GA nie memandangkan tuan badan pun dah tagg saya.
kepada yang nak join,boleh klik

saya tagg:

dUE dAte: 30.06.2011






Jumaat, 27 Mei 2011

"GA arisya 1tahun lah"


Due Date: 31.05.2011

saya tagg:

hadiah adalah:

Giveaway Who's The Winner ?

****kepada mereka yang gila bola@tidak******
jom kita join GA nie...
GA nie sempena perlawanan bola sepak terangganu vs kelantan
jadi,pihak penganjur nak kita ramalkan siapa yang bakal menang...

mereka yang berminat nak join,boleh klik:

jadi,ramalan saya:
KELANTAN

DUE dATE: 10.06.2011

:: GA Jemari Emmie ::


dUE dAte: 30.06.2011

anjuran:

saya tagg

3 pemenang akan menerima keychain berupa:
~warna mungkin tidak seperti di atas...~

ape ditunggu lagi...
join,klik sini

" Mr iZzo 1st GiveAway free T-Shirt"

assalamualaikum.....
kali nie saya nak join GA nie plak..
GA nie anjuran:

hadiah yang bakal kita menangi adalah sehelai t.shirt macam kat bawah nie:


mr izzo nie minta kita komen blog dia lah plak...
ape yang nak dikomen nie yer,,al-maklumlah,saya pun baru dalam area berblogging nie..
nampak macam ok je...cuma,mgkin boleh bahagian background blog di ubah?
boleh???
e2 hanya sekadar cadangan je...
ikut boleh,xikut pun xpe...


Khamis, 26 Mei 2011

Contest Ce teka by Nea Flerida

******jom join*****
*****klik SINI  kepada mereka yang nak turut serta****
***** cuma teka gambar kat atas 2*****

dUE dATE: 20.06.2011

KONTEST SENYUMAN TAHAP MENGGODA


*jom join contest nie*
*****klik SINI untuk nak turut serta****

nie pic senyum tahap menggoda saya
haaaaahaaahaaaa
^
^
^
^
^
^
^
saya patut dipilih sebagai pemenang kerana:
*senyuman saya paling menggoda
*saya xpernah menang ape2 lagi dari blog nie

DUE DATE: 20.06.2011

: LITTLE FINGERS JUNE 2011 CONTEST ::

* jom join GA teka harga beg nie
*klik SINI  kalau nak join



"segmen mencari 100 blog list utk dilawati"


klik link kat bawah kalau nak join:

tarikh tutup (sampai cukup 100 blog list )

What's best?? Perodua, of course! What's BEST of the best? #PeroduaLagiBest! Compose the most creative video and win EM10k!

What's best?? Perodua, of course! What's BEST of the best? #PeroduaLagiBest! Compose the most creative video and win EM10k!

What's best?? Perodua, of course! What's BEST of the best? #PeroduaLagiBest! Compose the most creative video and win EM10k!

What's best?? Perodua, of course! What's BEST of the best? #PeroduaLagiBest! Compose the most creative video and win EM10k!

Dear Haffiz : Thousand Followers Bloglist!



due Date: 08.06.2011

kategori pilihan :
2- blog wanita pilihan


Rabu, 25 Mei 2011

CONTEST:VINTAGE PHOTOGRAPHY



Due date: 30.06.2011

saya tagg

pic vintage:


Contest Edit Gambar Eva !

klik SINI  kalau nak join

dUE dATe: enD OF jUn

gambar yang TELAH dieDIT:

*****harap,memenuhi kehendak piawaian penganjur******

"SMALL GIVE AWAY by MamaYatie | FM Penyu"


klik SINI  kalau nak join

dUE dAte: 5.06.2011

“Yanasensei’s Giveaway!”


Due Date: 20.06.2011

what is love?
"cinta adalah perasaan sayang yang lahir tulus ikhlas dari hati"
cinta bukan sahaja kepada pasangan tetapi cinta merangkumi semua seperti
cinta kepada Allah s.w.t,cinta kepada Nabi,cinta kepada diri sendiri,cinta kepada alam dsb.."


saya tagg:


"YH Mother Day Giveaway"



Due Date: 31.05.2011


Contest Happy Birthday Aidid..!!!


Due Date: 26.05.2011

ucapan:
"happy birthday to adik aidid,
moga panjang umur n dimurahi rezeki selalu
moga menjadi anak yang soleh kepada kedua ibu bapa"

nie pic anak saya yang ciut miiut 2..
bernama:siti nur aisyah binti noh
berumur: 10 bulan / 12.07.2010
*harap2 saya yang bertuah yang menang periuk 2*
^
^
^
^
heheheher......

CONTEST FRIENDS FOREVER


Due Date: 19.06.2011

saya tagg

pic saya untuk " contest friends forever"
(saya yang bertudung putih)
*nie adalah pic masa kursus induksi di ipn,sabak bernam...
dan mereka adalah sahabat 1 batch masa lapor diri
sebagai pembantu akauntan dan mereka adalah sahabat serumah
 serta sahabat seoffice saya...( yang berbaju merah serta bercermin mata)*

"HAFIZZAINAL'S CONTEST-SENYUM MAHAL"






Due Date:31.05.2011

pic senyum nie ha
^
^
^
^
^

*nie pic senyum kena paksa oleh fotografer*

saya tagg:



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...