HALAMAN

Khamis, 16 Jun 2011

Contest SHAWL


klik banner untuk join

Due Date: 13 july 2011(sehari selepas kelahiran anak kedua saya)

id follower:umiliza989
sebab musabab saya nak shawl tu adalah kerana:
1) sy sememangnya perminat shawl
2) nak menambahkan koleksi shawl yang ada kerana,
kebanyakkan shawl yg ada pada sy,jenis yg plain.
3) kerana saya memang nak menang...nak menang...nak menang
and nak menang...

nie antara pic saya dengan shawl...
jangan lupa nilaikan ye...
shawl plain warna coklat

shawl manik2 hitam


shawl beralun

*hope dapat memenuhi kehendak penganjur**

Selasa, 7 Jun 2011

MAD - The Swiss treatment at your doorstep


info: klik sini

MAD Deal of the Day: RM49.90 instead of RM155 for 1.5 HOURS of Swiss Signature 5 Element Facial + Hydrating Black Clay Eye Treatment + Anti-wrinkle Neck Treatment and 3 x RM30 Product Voucher at Aspen Spa, 3 Locations.




What do you have?



Wood is for oily skin.

Fire is for sensitive skin.

Earth is for enlarged pores.

Metal is for dry skin.

Water is for dehydrated skin & wrinkles.



You don't have to take a flight to find out which category you are in. Aspen Spa is offering you the Swiss treatment at your doorstep. So go on and pamper your skin today.
 

Time to vote for The Cutest Thing! Which is your favourite?


Churpie wants to thank you cuties out there for the overwhelming response for The Cutest Thing contest!




What's next? The voting, of course! You get to choose who shall be crown The Cutest Thing!



So what are you waiting for? Hurry start voting & get your friends to do the same too!



Share these awesome possum news today! Voting ends on Monday,
 
June 13 2011
 
klik here for vote them!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAHU INTERNET FREE???######*************


SIGN  up with churp churp

 bosan ...internet slow..
klik bawah nie....

join sini




POTONGAN HEBAT UNTUK PEMBELIAN PUZZINI PIZZA


KLIK SINI

Siapa pernah makan pizzini piza...
angkat tgan dan kaki?
hahahaha...
boleh angkat x?
seksa tul kan...

KLIK SINI
ha,kepada mereka yang xpernah cuba...
boleh cuba sekarang..
sekarang tengah ada potongan harga...
dengan bayaran RM35..ANDA akan menerima
*pizza saiz besar
*roti bakar bawang
* 2 tin coca cola
* Choklade Banana Pizza with Ice Cream

*****penghantaran percuma bagi kawasan DAMANSARA UTAMA*****

NAK TRY, klik

belum berdaftar bersama churpchurp
sign up churp churp  disini
(setiap klik akan menerima RM 0.20-0.40)


Jumaat, 3 Jun 2011

Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan !!



DUe dAte: 30.07.2011

saya tagg:

nie pic "aku dan dia"



hadiah:
! HADIAH !1.Tempat Pertama = TOP UP RM 40 (celcom, digi or maxis)

2.Tempat Kedua = TOP UP RM 20 (celcom, digi or maxis)

3.Tempat Ketiga = TOP UP RM 10 (celcom, digi or maxis)

BAYAR CUMA RM30 TAPI DAPAT MACAM-MACAM LAGI

ASSALAMUALAIKUM...


Taddaaaaaaa...
bunyi ayat kat atas 2 semacam je kan...
hahaha
hahaha
haha..
actually,masa hari rabu hari tu,
ada staff dari agensi pelancongan datang office...

nak tahu ape yang dape promosi...
tgk kat bawah nie..



ramai juga yang ambik pakej nie..
bayaran untuk booking cuma rm30
dan ape yang kami dapat adalah:

1) coupon penginapan

dengan coupon nie,kita cuma bayar
antara RM150(hotel)-RM 310(appartment) untuk semalam
&
akan dapat 1 malam free
jadinya,kita akan dapat penginapan 2H1M
(best x,bestkan)

2) coupon burger king

coupon  nie pun saya juga
buy 1 free 1
(sape xnak kan)
tapi yang sedihnya,area alamanda xleh pkai
coupon nie leh pkai dari sekitar melaka,johor n negeri sembilan

3) coupon masuk Taman Permainan Air & Taman Buaya di ayer keroh,melaka
dewasa

untuk kanak-kanak

coupon nie pun sama juga,
dengan coupon nie,kalau korang nak masuk kat tmpt tu harga asal dia RM35 seorang
tapi,dengan coupon nie,korang cuma bayar
RM 10 (dewasa) percuma seorang dewasa
RM 6 (kanak-kanak) percuma seorang kanak-kanak
bagi kanak-kanak umur bawah 4 tahun adalah free



MASIH BANYAK YANG PERLU AKU BELAJAR....

assalamualaikum semua...
actually,hari nie aku nak bercerita mengenai rekod kunjungan blogger-blogger ke halaman blog aku nie...

masa mula-mula dulu,memang tak dinafikan,blog akulah yang kurang menerima kunjungan...
mungkin sebab aku kurang menyediakan entry menarik untuk menjadi tatapkan mereka-mereka yang inginkan maklumat semasa..

tapi kini,alhamdulillah..berkat kesabaran aku,
blog aku masih ada yang sudi mengunjungnya wlupun,kunjungan tersebut tidak seramai  blog senior-senior yang lain...
ape pun...aku akan berusaha lebih gigih lagi untuk memenangi hati mereka-mereka di luar sana...
(siut je ayat kan)

nie carta kunjungan untuk minggu lepas 27 may 2 june 2011 bagi blog http://norliza989.blogspot.com/:







perlukan penambahbaikkan lagi...
ape-ape pun,terima kasih kepada
mereka yang sudi singgah di kedua-dua blog aku nie...



daftar bersama  CHURPCHURP#####
anda akan menerima (0.20 - 0.40 setiap klik di akaun anda)

anda rasa anda cute,daftarDI SINI####$$$$$$

Khamis, 2 Jun 2011

SAYA BUDAK BARU BELAJAR,KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN

assalamualaikum semua...
hari nie saya dapat belajar sesuatu yang baru...
mungkin pada orang lain ia biasa...
mungkin mereka lagi advanced dari ape yang saya dapat hari  nie..
tapi,ada aku kisah...
belajar tetap belajar...
tapi,bagi yang ada ilmu lebih tu,hulur-hulurkan lah ckit
kita kongsi-kongsi ilmu...
banyak benda yang harus saya belajar lagi...
"pelan-pelan kayuh" bak kata orang muda sekarang..
^
^
^
^

tengok pada intro macam budak sekolah lagi je rupanya kan...
actually,ape yang saya belajar hari ini adalah mengenai edit gambar...
saya dapat maklumat nie pun dari blog yang saya temui..
(lupa lah plak blog ape)
walau apapun,terima kasih kepada empunya blog tersebut.
nie pic yang saya edit mula-mula..
jangan gelak tau...
kata baru blajar...mesti lah ada sesuatu yang masih kurangkan:
tengoklah di bawah nie:

(pic yang diedit)

(pic sebenar)

nie pic yang diedit lagi:
yang nie ader frame bunga-bunga lak...
jadi,pendapat anda macam mana
ada suggestion ape2 x...
banyak lagi yang sy nak kena belajar sebenarnya
sape ada ilmu,turunkan lah kepada saya ye,,,,



jom sign up ngan churpchurp###### 
anda rasa anda cute..jOIN CONTEST DI SINI

Personalise a shirt for ur Dad! But in a form of an Oreo T-Card!

jom klik sini...
xrugi pun
sempena hari bapa..
design t.shirt untuk bapa anda
klik link sini:

Personalise a shirt for ur Dad! But in a form of an Oreo T-Card!

FB VS NEXTCUBES

assalamualaikum semua...
korang pernah dengar x web NEXTCUBES?
pernah?xpernah?

liza pun xpernah dengar sebenarnya...
tapi,liza ader dapat email mengenai web nextcubes nie

nie email yang saya dapat dan saya daftar
dan liza dah daftar pun

sape yang dah daftar mesti tau function dia macam mana..
dia ala-ala fb gitu
tp,yang bestnya,
sape yang daftar dari link kita,kita akan dapat point..
dan poin 2 kita boleh tebus dengan barang yang ditawarkan..
ape barangnya,
korang kena daftar dulu...
tp,memang xrugi lah kalau mendaftar..
daftar free,tp korang akan dapat pulangan
dan
^
^
^
^
^
^
^
bawah nie adalah akaun saya selepas mendaftar
^
^
^
^
^

daftar DI SINI

JOM BERDAFTAR BERSAMA CHURP CHURP

JOM BERDAFTAR BERSAMA CHURP CHURP

korang mesti pernah dengar ape itu churp churp kan?
churp churp adalah web yang mengandungi pelbagai iklan-iklan
dan,setiap iklan promosi itu,seandainya ada pengunjung yang
klik iklan ditempat kita dan berdaftar...kita akan dibayar

nie adalah contoh pendaftaran yang perlu korang buat:

selain itu juga

Anda digalakkan


1.Berkongsi pada timeline Twitter anda

2.Berkongsi pada Facebook anda.

3.Berkongsi pada rangkaian sosial yang lain seperti Friendster, MySpace, forum dan portal.

4.Memperibadikan status anda di instant messenger seperti Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk, Skype, dll

5.E-mel rakan anda yang mungkin berminat
 
 
setiap yang telah berdaftar,korang akan ada laman akaun
dekat c2 korang boleh tengok,berapa amaun yang korang dapat.
lagi ramai yang berdaftar dari blog kita...lagi besar lah pulangan kita akan dapat...
sape nak bagi dik...
xluar xdapar macam nie...
jadi,jangan berlenggah lagi...
kepada mereka yang belum berdaftar
jom berdaftar di sini...
kita bantu rakan-rakan kita
@
@
@
@
nie contoh akaun saya....
ckit je baru..
baru je join
heheheh
heee
heee

@
@
@
@
jangan lupa

Rabu, 1 Jun 2011

Churp Churp Academy is looking to crown the #CutestThing ! If u're a student, snap a pic and submit!

Churp Churp Academy is looking to crown the #CutestThing ! If u're a student, snap a pic and submit!

Pink Vintage Giveaway


due Date: end of jun

anjuran:

SAYA TAGG:



jom join contest cute!!!!!!@@@@@######

assalamualaikum semua...



kepada mereka yang merasa diri mereka cute......
termasuk juga liza...liza pun menggaku liza nie cute
hahahahhaha......
(kalau x puji diri sendiri,sape lagi yang nak puji)

jadi,kepada mereka yang merasakan diri mereka juga cute miut
boleh join contest nie......
klik DI SINI  untuk join

hadiah di plak:
@
@
@

@
@



1st Luck Draw Giveaway KZNabihah Boutique


* jom join GA nie
*GA NIE ANJURAN :
*berlangsung sehingga 31.05.2011

saya tagg:



tuan empunya blog:

syarat-syaratnya:


hadiah-hadiahnya:


item yang boleh diperolehi di sini:

maxi dress
**MEMBERCARD RM58.00/SEHELAI**


necklace
**Membercard RM17.00/satu**



Flower Skirt Kembang
**Membercard RM33.00/sehelai**







Rakan 1Klik 2nd GIVEAWAY


Due Date:29.07.2011

Antara syarat utama yang perlu dipatuhi para peserta:
1) Jadilah follower blog Rakan 1Klik
2) Masukkan link blog Rakan 1Klik ke dalam bloglink anda.
3) Masukkan badge Rakan 1Klik 2nd GIVEAWAY di bahagian sidebar blog anda.
3) Sumbangkan mesej atau pandangan MEMBINA & BERNAS di mana-mana entry kegemaran anda.
4) Komen yang BANYAK & TERBAIK akan disenarai pendekkan sebagai pemenang.

hadiah dia@@@@@
wow!!!!!memang berbaloi
PERTAMA: Kamera Digital Samsung ES80 with 4GB memory card
KEDUA: Hard disk 200 GB

KETIGA: Hard disk 100 GB
10 hadiah saguhati


Lucky Draw's Giveaway By Nurul Hanis Anasa


assalamualaikum semua...
kali nie,liza nak join LUCKY DRAW by NURUL HANIS ANASA nie plak..
jalan punya jalan punya jalan...tu yang terjumpa blog GA nie..

dUE dAte  pada:
30.06.2011

sebelum 2,kena jawab yang nie dulu

BAHAGIAN PERTAMA

Sila review blog nurul-hanis.blogspot.com ni :)
ape yang dilihat,blog nurul hanis anasa nie...
kemas,
loading pun cepat
colour yang digunakan pun lembut,sejuk mata memandang
xserabut

BAHAGIAN KEDUA

Sila nyatakan mengapa anda ingin join Giveaway ini? Ikhlas okay ^___^
  1. tentunya nak menang hadiah yang ditawarkan
  2. nak mengenali nurul hanis anasa(kalau boleh ler)
  3. nak menambahkan koleksi hadiah (xmalu toi ler)
  4. nak memeriahkan lagi GA nie..


pengumuman!!!!!pengumuman!!!!pengumuman!!!!!

assalamualaikum semua...
minggu nie sedih sangat sbb xleh nak tgk blog..
xtau ape masalahnya pc kat office nie..

nak kata  blog kena block ngan jabatan
tapi,blog lagi still boleh on..
tension...tension...tension...
xboleh lah nak tgk pesanan yang dpe tinggalkan kat shoutbox 2...

masuk hari nie dah 3 hari xboleh buka...
saya just boleh,
buat entry n ambik link dia je...
n bleh baca ulasan yang ditinggalkan diruangan komen di setiap entry...

jadi,disebabkan masalah yang timbul nie..
kalau ader ape2 maklumat nak bagitau kat saya,
boleh lah tinggalkan maklumat kat blog saya yang lagi satu:
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/
atau still boleh tinggalkan pesanan kat ruangan komen entry
http://norliza989.blogspot.com/

First GiveAway of PinkStory


jalan punya jalan punya jalan...
jumpa GIVEAWAY NIE..gIVEaway nie anjuran:

Due Date: 20.06.2011

saya tagg:

Hadiah-hadiah :
Topup Rm 20-Celcom ( 2 orang ) - Puan Blog
Header - ( 20 orang ) - Anis Maisarah
Header - ( 2 orang ) - Fana

Cursor (5 orang ) - Hanis

Speciall !

Doodles ( 2 orang ) lelaki dan perempuan




bloglist sangat setia


dUE dAte: 15.08.2011

anjuran:

saya tagg:

ulasan mengenai blog fya pelangi:
pendapat dr liza,blog fya nie menarik untuk disinggah cuma ada satu part tu je,xpasti benda nie jadi bila liza buka atau ia memang bergitu...liza cakap nie kat bahagian senarai bloglist tu,tgk dia berdouble..
tu kadang-kadang macam menganggu ckit lah...
(jgn marah ye atas komen yang diberi)

1ST GIVEAWAY FROM MIZAYUSOF.COM



1ST GIVEAWAY FROM MIZAYUSOF.COM


JOM join GIVEAWAY  nie
anjuran:

DuE dAte: 30.06.2011

saya tagg:



♥ 1st GIVEAWAY ツ


hari nie...liza nak join GiveAway nie plak..
GiveAway ni anjuran dari diary sakai
kerana, mereka yang bertuah bakal memenangi:
1st PRIZE ; TOPAP RM30

2nd PRIZE ; TOPAP RM20
3rd PRIZE ; TOPAP RM10
3x SAGUHATI ; RM

dUE dATE : 11.06.2011

mereka yang saya nak tagg adalah:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...