HALAMAN

Isnin, 10 Oktober 2011

Are you the owner of the MANGO Missing Bag?

Are you the owner of the MANGO Missing Bag?: Calling all ladies out there! A mysterious bag was found in one of our MANGO stores. We are looking for the person who owns this bag because its contents are simply too precious to lose! Wondering what's inside? Let's find out!

Find out what thousands of bloggers will be posting up this 16th of October!

Find out what thousands of bloggers will be posting up this 16th of October!: Last year, Blog Action Day 2010 brought together 10,000 bloggers from all around the world to blog about one global topic -

Jumaat, 7 Oktober 2011

PILIH HADIAH YANG ANDA MAHUKAN!!!!!

Anda Dah Mendaftar Dengan SAYS.MY?
Sekiranya Masih Belum Mendaftar,Daftar Sekarang!!!!!
Kerana Terdapat Pelbagai Hadiah Menarik Boleh Dimenangi...

Nak Daftar, Klik Disini
http://says.my/umiliza989/invite

pendaftaran adalah melalui fb...sing up dengan fb...

kemudian,barulah korang boleh pilih hadiah mana yang korang ingin menangi...
1) kalau nak menang ipad2:
klik link ini:

http://says.my/social-good/ipad-2/umiliza989

2) kalau nak menang psp:

http://says.my/social-good/psp-3006/umiliza989

3) voucher calvin klein

http://says.my/social-good/rm500-calvin-klein-voucher/umiliza989

4) samsung galaxy

http://says.my/social-good/samsung-galaxy-s-ii/umiliza989

dan pelbagai hadiah lagi yang boleh dimenangi...
yang penting,korang kena daftar dahulu...
kalau xdaftar,memang xleh ar nak menang..

100 PLUS Infinity Challenge Online Game

assalamualaikum dan salam sejahtera...


macam mana perjalanan kerja harian korang semua hari ini?
ok / tidak?
kerana lama dah tak berentry...
jadi,permulaan entry liza untuk hari ini adalah mengenai contest 100 PLUS
kepada yang dah melihat contest ini tapi belum join..
ape kata korang join sekarang...
hadiah yang ditawarkan amat menarik
iaitu wang tunai sehingga RM50,000.00

contest ini berlangsung dari?:

19 september 2011- 13 november 2011

ape yang korang perlu buat adalah
klik 'like' di fb page n ikut arahan yang seterusnya...

Khamis, 6 Oktober 2011

Dapatkan hadiah-hadiah ini secara berkongsikan niat murni kemasyarakatan dan badan-badan bukan berasaskan keuntungan dengan rakan-rakan anda!

assalamualaikum semua..

hari nie liza nak kongsi sedikit maklumat yang za dapat...
nak tanya dulu,sape yang pernah dengar / layari web ini?
says.my...
korang tahu x ape fungsi says.my nie?
ok,ape yang za tahu,web ini xubah seperti laman pengiklanan churpchurp juga..
kalau korang xpercaya,korang boleh daftar dulu kat sini dan buat perbanding...

tapi,yang lagi bestnya,
akan ada 2 pemenang menerima hadiah2 menarik sekiranya dapat tarik lagi ramai rakan-rakan mendaftar..
ape hadiahnya,korang kena daftar dulu.
yang pasti,hadiahnya memang berbaloi...
tarikh berlangsung adalah dari:
12 september - 19 oktober...

jadi,ape tunggu lagi..
jom join sekarang...
banyak iklan2 sedang berlangsung sekarang..

kalau rajin,korang like lah page nie ye:

http://says.my/umiliza989/bango-bag
http://says.my/umiliza989/teh-tarik-finder-app
http://says.my/umiliza989/mastercard
http://says.my/umiliza989/blackberry-rim
http://says.my/umiliza989/boustead
http://says.my/umioiza989/startup-malaysia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...