HALAMAN

Jumaat, 1 Julai 2011

lucky draw by norliza989

assalamualaikum semua.....
ha,percaya tak
hari nie liza nak buat lucky draw kepada mereka-mereka di luar saya


banner


................
.........
...........
sebab lucky draw nie diadakan adalah....
1)untuk menghargai teman-teman yang sudi singgah n meninggalkan komen di sini...
2) ingin menambah kenalan dan merapatkan hubungan silaturahim yang ada.
3) nak bagi hadiah yang sememangnya tidak boleh dihabiskan sendiri hingga hujung tahun nie...dari dibiarkan burn macam 2 jer...lebih baik kongsi-kongsi kan????
................
.............
..............

agak-agak ada sambutan tak ye?
hope....ramai yang sudi menjoinkan diri
ini adalah lucky draw pertama anjuran norliza989
..................
................
.............................

setiap lucky draw,GA n contest...
pasti ada syarat-syaratnya....
syarat-syarat untuk join lucky draw nie adalah....
  • kena follow blog norliza989 dan seindah biasa
  • kena letak blog norliza989 n seindah biasa di bloglist anda
  • letakkan banner di side bar juga
  • tagg 2 orang rakan dan kena pastikan mereka tahu mereka telah di tagg
  • setelah siap semuanya,tinggalkan link,id anda beserta email di ruangan komen di sini
*ada 5 syarat yang perlu dipatuhi untuk menang hadiah yang di tawarkan*
**lucky draw nie akan berlangsung bermula hari ini 14.06.2011 dan akan
tamat pada  30.06.2011

hadiah yang bakal dimenangi  boleh dilihat


10 ulasan:

puan nina berkata...

waa..ade lucky draw!

saya dah jawab soalan umiliza ye..check sini ya http://puannina.blogspot.com/2011/06/macammana-nak-link-kan-banner-gacontest.html

nanakimie berkata...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-by-norliza989.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-by-norliza989.html

Nana berkata...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-by-norliza989.html

Cik Rose Cute berkata...

Join

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-by-norliza989.html

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam..Atie join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-by-norliza989.html

TYNTHA LANA berkata...

tinggal jejak kat sini juga :)

ID: Tyntha Lana
Emel: tynthalana@gmail.com
Link Contest: http://lianapm.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-by-norliza989.html

Rasa2nya lana da cuba cukupkan syrt, lau tak betul,tlg gtau ya kak. tq.

Tyntha Lana berkata...

The winner of 1st GA Lana is...HERE:

http://lianapm2.blogspot.com/p/result-1st-giveaway-lana.html

NORFARAHIN ABDULLAH SANI berkata...

jom join my 1st GA menang hdiah dr india
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tlg promote ea..tnx

Jieda berkata...

as salam..saya join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/06/lucky-draw-by-norliza989.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...