HALAMAN

Jumaat, 3 Jun 2011

BAYAR CUMA RM30 TAPI DAPAT MACAM-MACAM LAGI

ASSALAMUALAIKUM...


Taddaaaaaaa...
bunyi ayat kat atas 2 semacam je kan...
hahaha
hahaha
haha..
actually,masa hari rabu hari tu,
ada staff dari agensi pelancongan datang office...

nak tahu ape yang dape promosi...
tgk kat bawah nie..



ramai juga yang ambik pakej nie..
bayaran untuk booking cuma rm30
dan ape yang kami dapat adalah:

1) coupon penginapan

dengan coupon nie,kita cuma bayar
antara RM150(hotel)-RM 310(appartment) untuk semalam
&
akan dapat 1 malam free
jadinya,kita akan dapat penginapan 2H1M
(best x,bestkan)

2) coupon burger king

coupon  nie pun saya juga
buy 1 free 1
(sape xnak kan)
tapi yang sedihnya,area alamanda xleh pkai
coupon nie leh pkai dari sekitar melaka,johor n negeri sembilan

3) coupon masuk Taman Permainan Air & Taman Buaya di ayer keroh,melaka
dewasa

untuk kanak-kanak

coupon nie pun sama juga,
dengan coupon nie,kalau korang nak masuk kat tmpt tu harga asal dia RM35 seorang
tapi,dengan coupon nie,korang cuma bayar
RM 10 (dewasa) percuma seorang dewasa
RM 6 (kanak-kanak) percuma seorang kanak-kanak
bagi kanak-kanak umur bawah 4 tahun adalah free



1 ulasan:

A y e s h a Ramlee berkata...

best jugak 2, bulan 7 nak balik kg.. da rancang nk pergi taman air kat sane... patut menang ni... inikah rezeki namanya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...