HALAMAN

Selasa, 12 Jun 2012

JALAN-JALAN KE PANTAI MORIB

ASsalamualaikum...
lama dah rasanyax berentry..
sibuk mempromosi baju kurung untuk raya jer...
jadiknya,malam nie nak upload pic masa g pantai morib banting...
acctually lama dah pegi sebenarnya..
tapi, nie baru berkesempatAN nak Upload gambar..
pic2 nie pun diambil menggunakan telefon..

jom kita cuci mata tengok ape yang ada di sana
perjalan dari putrajaya ke Pantai Morib mengambil masa lebih kurang 45 minit...
tapi xtau ler kalau yang lain boleh sampai lebih awal..
nie pun first time pergi setelah 3 tahun menetap di putrajaya nie..
al-kisahnya bermula masa suami tengok paper kosmo dan terus buat keputusan nak pergi..
menuju kesana betul2 berpandukan kepada signboard..

hampir kul 6 lebih baru sampai kesana..
dah lewat sebenarnya kuar tadi...
biasalah,keputusan last minute...

start tengok gambar ye,....

**dan lagi anak teruna ku berposing***



*tempat permainan kanak-kanak**

**ada kawasan untuk bersenam***





**salah satu peralatan yang disediakan untuk bersenam***





***nampak tak stall nie,ha,tempat nie ibu aisyah kena pau dekanak dara saya tu***






-mula2 tunggang je kat situ-


-last2,rembat satu ha...anak punya pasai...ibu x samap hati nak menolak permintaan si anak...nasib harga boleh dirunding... rm25.si abang pun ada ngepau juga..layang2 kecik, rm3...nasib leh tolak ansur,kalau x dia nak yang besar..


lebih kurang 45 minit berada disitu, hursband pun ajak balik..
ok ler...merasa gak g ke situ...

next time mungkin merancang nak g lagi..
mngkin bermalam kot..
hhehehhhe...tengok pada budget..

itu jer ler,cerita tentang PANTAI MORIB,BANTING..








Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...