HALAMAN

Khamis, 2 Jun 2011

JOM BERDAFTAR BERSAMA CHURP CHURP

JOM BERDAFTAR BERSAMA CHURP CHURP

korang mesti pernah dengar ape itu churp churp kan?
churp churp adalah web yang mengandungi pelbagai iklan-iklan
dan,setiap iklan promosi itu,seandainya ada pengunjung yang
klik iklan ditempat kita dan berdaftar...kita akan dibayar

nie adalah contoh pendaftaran yang perlu korang buat:

selain itu juga

Anda digalakkan


1.Berkongsi pada timeline Twitter anda

2.Berkongsi pada Facebook anda.

3.Berkongsi pada rangkaian sosial yang lain seperti Friendster, MySpace, forum dan portal.

4.Memperibadikan status anda di instant messenger seperti Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk, Skype, dll

5.E-mel rakan anda yang mungkin berminat
 
 
setiap yang telah berdaftar,korang akan ada laman akaun
dekat c2 korang boleh tengok,berapa amaun yang korang dapat.
lagi ramai yang berdaftar dari blog kita...lagi besar lah pulangan kita akan dapat...
sape nak bagi dik...
xluar xdapar macam nie...
jadi,jangan berlenggah lagi...
kepada mereka yang belum berdaftar
jom berdaftar di sini...
kita bantu rakan-rakan kita
@
@
@
@
nie contoh akaun saya....
ckit je baru..
baru je join
heheheh
heee
heee

@
@
@
@
jangan lupa

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...