HALAMAN

Isnin, 21 Februari 2011

Contest Kids & Cartoons

salam sejahtera
jom join GA nie
anjuran

syarat2nya adalah:
1. Buat entry beserta banner yg ada linkback ke entri nih.

2. Letak sekeping saje gambar anak anda yg bergaya dgn baju kartun (tak kesah dalam ke luar negeri janji kartun kat tv bukan kartun dlm majalah)

** untuk yg belum ada anak @ belum berkahwin, boleh hantar gambar adik/anak sedara saje yer..

anak kawan/anak jiran/anak customer ngak buleh deh (jgn lupa nyatakan status)

** klu ada 2-3 anak yg layak join contest ni.. sila buat entry berlainan yer

3. Umur anak mestilah dalam lingkungan 1 bulan hingga 4 tahun.

4. Jangan lupa letakkan nama anak, tarikh lahir & kartun kegemarannya (satu saje yer)

5. Cam biase tinggalkan link entri korang kat comment box entri ni SAHAJA tau.

itu saje!

nie pic anak bersama cartoon kegemarannya







nama:muhamad arif hanafi
tarikh lahir:04.07.2007
cartoon kegemaran: BEN 10

e2 ler dia arif..bukan boleh nampak lambang BEN10.confirm dia nak.kat umah 2 saje,beg,baju,buku,jam,kereta mainan,puzzle semua BEN10...

DUE DATE
22.02.2011

2 ulasan:

Yan berkata...

thanx join
kite nk amik gambar ni
tp xtau gambar mane satu yg dipertaruhkan.. klu yg fes tu.. gambar kartunnye tak berapa nampak
buleh tukar len tak?

Yan berkata...

ermm xpela.. saya choose gambar ke-3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...