HALAMAN

Khamis, 10 Februari 2011

GIVEAWAY-NANNIE'S FASSION

Assalamualaikum semua...
ha,nie GA first yang saya join untuk hari nie.first-2 tengok GA nie tadi terus terdetik nak join.yer ler, GA nie mudah dan yang paling penting,hadiah dia 2...memang best sangat
nak tau ape hadiah dia...jom kita tgk sama2 dan jangan tgk je jom ler kita join ramai2 untuk menggalakkan lebih ramai blogger2 lain juga untuk mengadakan contest sebergini...
yang untungnya...kita ler,disamping boleh mengeratkan persahabatan antara blogger2...kita juga boleh mengumpul servenior yang kita menangi 2...
saya nie pun masih mencari tarikh yang sesuai nak mulakan GA yang 1st nie...xpernah buat lagi nie...
ait...dah merapu nie,jom kita berbalik kepada yang asal...
ini hadiah yang bakal anda menangi seandainya anda yang bertuah.......................
:
:
:
:
tp,sebelum 2,saya nak bagitau,GA nie dianjurkan oleh:
untuk yang join,klik link kat atas 2
:
:
:
nie hadianya

Hadiah set A ialah 2 frame dengan 2 candle stand

Hadiah B: kain 100% cotton berukuran 4.5 meter

Hadiah C: kain 100% cotton berukuran 3 meter dan 1 helai tuala cute bear..

Hadiah D: kain 100% cotton berukuran 3 meter dan sehelai tuala cute bear



due date
12.02.2011


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...