HALAMAN

Khamis, 17 Februari 2011

AREPNAKBEBEL first giveaway


nak join
klik

due date
03.03.2011

SYARAT SYARAT

1) first follow lah blog arepnakbebel sebab nanti senang korang nak catch up pasal giveaway nih ..tapi kalau tak nak follow pon tape!

2)pastuh korang copy gambar kat atas untuk diletakkan di entry blog korang and linkkan ke blog arepnakbebel and tajuk entry korang "AREPNAKBEBEL first giveaway"

3)then, korang tag 3 bloggers or lebih ( make sure dorang tahu ) huhu..

saya tag

4)last sekali pastikan korang letakkan URL entry korang tuh kat komen entry 

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...