HALAMAN

Selasa, 10 Mei 2011

alhamdulillah....kemenang pertama bagi bulan may



.....................alhamdulillah................
kemenangan untuk bulan may yang pertama...
datang-datang je office,trus buka blog.niat hati  n baca message yang rakan blogger lain tinggallkan kat  shouutmix...
skali fazillah kamarudin inform saya kata,menang hadiah saguhati untuk contest dalam blog
nie...
saya pun ape lagi.....terus klik kat link diberi....
korang mesti nak tahu ape yang telah dimenangikan?
ha...tgk kat n\bawah nie..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
ke bawah lagi
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
ha,klik
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
 ^
^
^
 ^
 ^
^
xpun,susah sangat,tengok kat bawah nie............
e2 ler yang telah  saya menangi....
yahoooooooooooooooooo................................................
dapat key chin dari melaka...
boleh menambahkan koleksi key chain yang ader....
terima kasih penganjur n tahniah juga kepada semua pemenang...
untuk melihat keputusan penuh,boleh klik DI SINI


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...