HALAMAN

Jumaat, 27 Mei 2011

" Mr iZzo 1st GiveAway free T-Shirt"

assalamualaikum.....
kali nie saya nak join GA nie plak..
GA nie anjuran:

hadiah yang bakal kita menangi adalah sehelai t.shirt macam kat bawah nie:


mr izzo nie minta kita komen blog dia lah plak...
ape yang nak dikomen nie yer,,al-maklumlah,saya pun baru dalam area berblogging nie..
nampak macam ok je...cuma,mgkin boleh bahagian background blog di ubah?
boleh???
e2 hanya sekadar cadangan je...
ikut boleh,xikut pun xpe...


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...