HALAMAN

Isnin, 28 Februari 2011

TOPUP GA UNTUK FOLLOWER LISA!


jom join

due date
01.03.2011

CONTEST! RM50 untuk dimenangi!!!


JOIN

S-SETIA
I-ITU
M-MENJADIKAN
P-PERHUBUNGAN
L-LEBIH
E-ERAT

TAGG

due date
31.03.2011

My 1st Giveaway


sape nak join
jom klik sini

kotak hadiah...
ape hadiahnya...
kena buka lah...
boleh xbuka?ha,kalau boleh buka,
ada lah hadiahnya nanti

kek nie untuk mypie
suka x?

nie plak kad birthday
hope sudi terima

hadiah yang bakal dimenangi adalah seperti
pic di atas
made in PD

GA nie pun semepna birthday mypie
jd,nak beri nie lah...
hope sudi terima,segalanya di atas

saya tagg
due date
20.03.2011

*Give-Away datang lagiiii*


jom,kita join GIVEAWAY nie
anjuran mrs zach
&
ditaja oleh puan imah
&
hadiah yang bakal dimenangi adalah:
set buku bedtime rhymes

jadi,jom ler kita join ramai2

nie pic saya



due date
10.03.2011



Giveaway: Cynthia Rowley Dress


to winn this dress
click

END
13.03.2011

Raimi 1st Giveaway


assalam...
sape nak join
boleh klik

GA nie diadakan sempena birthday adik Raimi yang pertama iaitu pada 13.03.2011 yang bakal tiba x lama lagi

hadiah yang saya nak pilih adalah:
C

so,sempena birthday RAIMI nie,acik liza nak bagi nie
:
:
:

kek chocolate


kad birthday dari acik untuk RAIMI
nie hadiah dari acik untuk  RAIMI
ape hadiah dia...kena tanya mama yer????

due date
13.03.2011

Books-stack First Give Away


jom join

syarat-syaratnya

1. You must have your own blog. Any kind of blog; personal blog, shop blog or gossip blog
2. Must be follower of my blog - books-stack
3. Must be follower of my sponsor blog
- Zone Bundle ChanteQ
- Zone ChanteQ Shoppe
- zone-chanteq-collection
5. Make (1) entry about this Give Away in your blog( English or BM)
6. Leave your comment below



due date
14.03.2011

KAK PAH'S GIVE AWAY


JOM JOIN

saya tagg

due date
12.03.2011

Give Away Pertama Dari All About Life


jom join

hadiah disponser oleh

due date
15.03.2011


Jumaat, 25 Februari 2011

"1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa"


jom join

saya tagg

due date
01.03.2011

Contest ' Saya Suka Blog Cik Pelangi '


meh join SINI

saya suka blog cik pelangi kerana
"TUAN EMPUNYA COMEI,NAK MENANG CONTEST YANG DI BUAT SERTA NAK RAPATKAN HUBUNGAN SILATURAHHIM.(alhamdulillah...kurang dari 25 patah perkataan)

saya tagg

due date
13.03.2011

Contest Blog Paling Come Lote


jom join

SAYA TAGG

due date
01.04.2011

Giveaway) Woman’s Wallet Jenama Polo Untuk Dimenangi!


join SINI

DUE DATE
04.03.2011

CONTEST SEMPENA 3 SERIES : AYURASHIDAH


join klik SINI


UCAPAN UNTUK IBU
"ibu,ini anakmu ingin mengucapkan terima kasih kerana melahirkan aku kedunia ini,membesarkan aku,memberi pendidikan sebaik-baiknya kepada aku dan kini,aku merasai bagaimana peritnya ketika melahirkan kerana aku telah mengalami saat-saat bergitu.sungguh tinggi pengorbanan mu untuk aku menjadi anak solehah dan,berkat dari doamu..aku berada di mana tempat ibu berada sebelum ini.
terima kasih ibu atas segalanya
....amin....

saya tagg

due
25.02.2011

Qirah Isa 1st Giveaway


due
21.03.2011

sape nak join
klik

SAYA TAG

lOving yOu cOntest

salam sejahtera semua
kali nie saya join contest nie lak
sape-sape nak join,boleh klik

nie pic saya bersama anak perempuan
NAMA IBU:NORLIZA BINTI MOHAMAD YUNUS
NAMA ANAK:SITI NUR AISYAH BINTI NOH
UMUR: 7 BULAN ( 12.07.2010)
due
21.03.2011

Saya nak join bloglist Siti Manis


nak join
klik

saya nak join bloglist kategori

SAYA TAG

due
28.02.2011

1st Giveaway Zanariah Tap Blog


join
klik

JAWAPAN
47.5 KG

TAGG


DUE DATE
31.03.2011

Lucky Draw Ratu Tupperware


nak join
klik SINI

DUE DATE
07.03.2011

"Saya nak join bloglist Nelly The Strange


join
klik

TAGG:

katogeri pilihan
COOL


DUE DATE
29.03.2011

GUA NAK JOIN BLOGLIST CEKODOK

SAPE NAK JOIN
KLIK SINI

i) kenapa korang nak join bloglist gua...
"KERANA,INGIN MENGENALI CEKODOK DEGAN LEBIH DEKAT DISAMPING INGIN MENDAPATKAN INFO-INFO TERBARU DARI CEKODOK"

ii) bagi pendapat tentang blog gua...
"BLOG YANG CANTIK DAN XPERNAH NAMPAK LAGI ADER YANG SAMA MACAM NIE"

iii) nyatakan korang nak join bloglist yang mana satu...
"SAYA NAK JAGI BLOGLIST BIASA KERANA DIA UMLIMITED"

jantina saya.....
PEREMPUAN,SEORANG ISTERI DAN SEORANG IBU (sekadar tambahan)












"Tercipta Untukku dan Untukmu"

join SINI
&

saya tag

due
26.02.2011

"AKU DAN TUDUNG EXPRESS"


JOIN,KLIK SINI

"nie ler tudung express saya...mmg express sangat sebab xpayah susah-susah iron.
sarung/sauk( bahasa pasar) je kekepala.cepat,pantas.laju....dan segalanya express"


saya tag

due date
28.02.2011

Mata Cantik Giveaway


join klik SINI

tagg:

due date
10.03.2011

Khamis, 24 Februari 2011

GiveAway-kawaii Handmade

join

saya tag

due date
15.03.2011

"Ct Arina 1st GiveAway"


join klik SINI

Hadiah adalah tajaan ardinihumaira
dan hadiah dia adalah
diberi kepada 3 yang bertuah

SAYA TAG

Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!


join

"saat-saat manis ketika sambut birthday ada pada ketika sambutan birthday anak pertama saya pada 04.07.2008 iaitu ketika genap umur di 1 tahun.masa 2,tempah kek yang bergambarkan cartoon "ben10".dengan belon-2 kiri kanan...time 2 tgk anak happy sangat...nak plak dikelilingi dengan saudara-saudara terdekat dan hadiah-hadiah yang diperolehi".


sempena birthday boy 2,nak bagi sesuatu ler kat dia
jeng
jeng
jeng

kad hari jadi

kek hari jadi

dan juga hadiah

kata-kata akhir
"moga menjadi anak yang soleh kepada kedua ibu bapa mu"

saya tag

due date
20.03.2011

MY 1st Giveaway by Shida and Esya


join

saya suka buat blog kerana
"boleh menang hadiah,rapatkah hubungan silaturrahim serta tempat meluahkan perasan"


saya tag

due date
19.03.2011

" Zuneta card craft 2nd giveaway"


join

TAG:

due date
19.03.2011

alhamdulillah...alhamdulillah...alhamdulillah...

assalam...
nie nak habaq mai nie...
alhamdulillah...alhamdulillah...alhamdulillah
mesti uolls dok terpingga-pingga awat lah dia nie duk alhamdulillah jer kan?
he..he..he...sebenarnya.............
hari nie rezeki saya menang hadiah...
syukur sangat
nak tau menang  anjuran GA siapa?
meh tgk sini
 dan di SINI nam saya tercalon

harap2,lepas nie saya akan menang...menang...dan menang lagi...horeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

MENCARI FOLLOWER KE 111



ha,klik


Pikir punya pikir
lastly,tercetus idea nie
nak tau aper?
saya rasa macam bermurah hati nak berikan sesuatu kepada
follower saya.
tp,buka kepada semua tau
kepada mereka yang menjadi follower umiliza989 ke 111
mesti uolls tertanya-tanya ada ape pada no.111
sebenarnya,xder melambangkan ape-2 pun...
cuma,bila tgk nombor tu nampak nice..
tp,mana tau nnti dengan bermula 111 umiliza989 akan meneruskan dengan memberi sesuatu kepada mereka yang berangka 222,333,444........seterusnya!!!!!!!
ape-2 pun tunggu annoucement seterusnya...
buat permulaan nie mmg nak cari foolower yang ke-111

ape lagi,mana tau anda yang bertuah nnti...
ape yang saya akan beri...ssssssttttt...rahsia lagi.

Rabu, 23 Februari 2011

Giveaway from Sabah


klik sini untuk join

impian saya kalau berpeluang pergi ke sabah adalah...
yang:
 PERTAMAnya-nak melawat tempat-tempat yang menarik di sana contoh,pulau,tempat bersejarah
KEDUAnya-nak beli sevenior sebagai kenang-kenangan
KETIGAnya-nak bergambar sepuas-puasnya

due date
01.04.2011

C-TEA: MUSICAL WATERBALL GIVEAWAY

JOIN
KLIK

SAYA SUKA BLOG C-TEA KERANA
SEMPOI,PADAT,MAMPAT N THE BOOM

TAG
lizawati
atika aula

DUE DATE
15.03.2011

GiveAway dari maghrib!


join
klik

tag

due
28.02.2011

1st Give-Away By Deekuntum


KLIK
UNTUK JOIN

SAYA TAG

DUE DATE
28.02.2011

'SAYA NAK BUSHA INI UNTUK ANAK SAYA'


KLIK SINI UNTUK JOIN
TQ

'Giveaway Rama-Rama Merah' by Izzatul Iman


salam sejahtera semua
masa tengah bw td,terlihat lah GiveAway nie.GA nie direncana oleh izzatul iman yang mana,ia sempena hr anniverserynya yang bakal tiba dan yang paling bestnya, hadiah yang bakal dimenangi mendapat tajaan dari  ardinihumaira disamping hadiah dari penganjur itu sendiri
jadi,ape ditunggu lagi kawan-kawan,jangan lepaskan peluang untuk sama-sama kita meriahkan dan dapat kenal mengenali antara satu sama lain
memandangkan penganjur akan menyambut ulang tahun perkahwinannya,sudilah kiranya saya ingin memberikan kad anniversery untuk
izzatul iman
"semoga kekal hingga ke akhir hayat"
amin...

saya nak tag:


due date
20.03.2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...