HALAMAN

Rabu, 5 Januari 2011

ezloveycraft 1st giveaway

dianjurkan oleh : http://ezloveycraft.blogspot.com/

tarikh tutup: 17-12-10 hingga 17-01-11
saya tag:
http://naniedean.blogspot.com/
http://hafizahismail.blogspot.com/
http://handmadebysyida.blogspot.com/

syarat-syarat:
Syarat 1

ok mule dengan sesiapa yang mempunyai blog



1)follow blog ezloveycraft ni

2)copy picture kat atas ni n link kan ke blog ni

3)tulis entry tentang giveaway ni kat blog korang2 sume

dengan title--->"ezloveycraft 1st giveaway"

4)tag la berapa ramai kawan korang kat blog untuk join giveaway ni

5)tinggalkan link entry giveaway korang kat entry ni k?





Syarat 2

ok.siapa y xde blog.still boley join.coz korang sure ade facebook kn?



1)search ezloveycraft kat facebook

2)like fan page tuh okeh!

3)dekat wall ezloveycraft tuh.korang share photo kat atas ni jugak

dekat anak panah picture bawah ni.korang tulis

"ezloveycraft 1st giveaway"

dan http://ezloveycraft.blogspot.com/2010/12/ezloveycraft-1st-giveaway.html



4)tag berapa ramai kwn korang kat fb tuh okeh

n hope diorg pown akan berbuat demikian

;)



____________________________________



if korang buat salah satu syarat,1 nama korang akan tersenarai

kalau korang buat dua2 syarat, 2 nama korang akan tersenarai

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...