HALAMAN

Rabu, 5 Januari 2011

P.I.Z.Z.A

nak dapatkan voucher nie...join lah link nie sekarang..........

GA nie dianjurkan oleh: http://nanamrul-contest.blogspot.com/

"saya boleh ler join sbb pizza domino's nie dekat jer ngan office (presint 2 ) pizza domino's nie di area presint 8 jer...hehhehehe"

syarat-syarat nak join kat bawah nie....:
1. kena follow ke??terpulang..tiada paksaan


2. buat simple entry tajuk P.I.Z.Z.A

3. letak gambar pizza tu dalam entry korang & link back

4. kalau nak join kena makesure tempat korang tu ada la DOMINO'S yea..kalau xde camne nk makan pizza ni?
negeri2 yang ada domino's pizza (kot kalau negeri2 korang ada dominos yg aku tak senarai bole gak join ni aku tgk dalam website dia ni)

- KL

-Putrajaya

-Selangor

-JB

-Penang

-Negeri Sembilan

-Perak

5. tarikh tutup 11 Januari 2011 ( seminggu je)

6. hantar kan link penyertaan korang dalam dalam entry ni

7. pemenang berdasarkan lucky draw, maybe damia yg akn buat cabutan






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...