HALAMAN

Khamis, 10 Mac 2011

"GA izdiharshoppe"


ini merupakan GA untuk
memperkenalkan blogshoppe yang baru diwujudkan...



http://izdiharshoppe.blogspot.com/
blogshoppe ini bermula dengan produk pertamanyer iaitu TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS
dan dengan itu...sebagai permulaan untuk promosi dan memperkenalkan blogshoppe ni...
GA pertama akan dilancarkan bermula hari ini... :)

syarat-syarat adalah seperti:
1. Buat entry khas bertajuk "GA izdiharshoppe"3. follow sini dan ini utk mengetahui perkembangan GA ini (tiada paksaan...kalo nak letak dalam bloglist pon dialu2kan...) 

2. Dalam entry tu mention link blog http://izdiharshoppe.blogspot.com/

4. Copy banner kat atas tu letak dalam entry dan sidebar...jgn lupa backlink yer...
5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan

6. Tinggalkan link contest korang kat entry ni... :)
7. Nyatakan blog Referral dalam entry korang or kat comment entry

due date
10.04.2011


1 ulasan:

nor berkata...

As salam.
Good luck Liza.

Sis nak tag ga ni pulak.hrp2 sudi join.
letak nornawwar sebagai referral ye.tq

http://setegar-kristal.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-baby-nur-si-manja-chumil.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...