HALAMAN

Rabu, 16 Mac 2011

NAK MENANGI HADIAH BLACKBERRY TORCH 9800

korang nak x kalu blackberry torch 9800 nie jadi hak milik korang
korang xperlu kuarkan ape2 modal pun
cuma,ape yang korang perlu buat adalah
daftar di sini

Alasan tak dapat mulakan perniagaan yang paling favorite sering saya dengar adalah “Tak ada modal… macam mana nak mulakan perniagaan?

Satu pilihan memulakan perniagaan tanpa modal adalah dengan menjalankan perniagaan berbentuk affiliate di Internet.

Perniagaan affiliate adalah apabila kita menjual produk usahawan Internet lain melalui laman web kita dan mendapat komisyen daripada hasil jualan.

Ramai yang beranggapan, atau fikir, perniagaan berbentuk affiliate adalah perniagaan kecil-kecilan dan hanya wujud secara sampingan.

Sebenarnya, untuk berjaya dalam perniagaan affiliate, anggap perniagaan tersebut adalah perniagaan utama anda!

Oleh itu, sebenarnya, alasan biasa “Tiada modal” untuk menjalankan perniagaan sudah tidak wujud lagi dengan menjalankan perniagaan berbentuk affiliate.

KOMISYEN DARI RM5-RM30 menanti anda untuk setiap belian dari link affliliate anda
kalau sehari anda berjaya mendapatkan 10 belian dari link anda.. Dah dpt

RM300 SEHARI...SEBULAN RM9000

ITU KALAU 10...KALAU LEBIH...LAGI BANYAKKKK!!!!!

DO MORE....EARN MORE

PRODUKNYA

KENAPA RM5-RM30 UNTUK SATU BELIAN?

JENIS PEMBELIAN KOMISYEN UNTUK BELIAN 1 SET KOMISYEN UNTUK BELIAN 2 SET

SET A : 1 KOTAK KOLAGEN LY RM5 RM10

SET B : 2 KOTAK KOLAGEN LY RM10 RM20

SET C : 3 KOTAK KOLAGEN LY

RM15 RM30
hanya promote link affiliate anda...belum ada?? sertai kami sekarang.........................................





setelah anda klik butang sertai affliate di atas...

log in semula akaun anda dengan klik http://lookyoung.my/affcp/ dan anda akan dapat satu link affiliate anda sendiri


setiap orang mempunyai link yang berlainan....anda boleh mempromosi link anda di facebook , blog , ruangan iklan dan lain-lain

contohnya link affliate umiliza989 adalah http://lookyoung.my/aff/?id=841165

anda boleh menggunakan contoh ini tetapi gantikan link itu dengan link affiliate anda
ini hanyalah contoh ayat yang disediakan
boleh karang ayat yang lagi POWER untuk tarik PEMBELI!!!

BOLEH JUGA TAGGED GAMBAR LOOK YOUNG DI FB ATAU BUAT POST DI BLOG




boleh juga buat blog seperti

boleh juga update status FB anda menggunakan ayat2 di bawah :) atau join forum2(pastikan post di bahagian pengiklanan yang betul) seperti


atau iklan di ruang2 iklan percuma

http://www.lamaniklan.com/

look young dan jus saffron....

sekotak RM30 shj

untuk kecantikan dalaman dan luaran bg wanita


'kenapa anda perlukan look young dan jus saffron?

Membantu menganjalkan, menegangkan, menghaluskan dan mencerahkan kulit

Kuku akan kelihatan lebih bersinar

Menganjalkan payudara dan punggung

Membantu hubungan suami isteri

Kaya dengan vitamin dan garam galian





Mudah-Mudahanan Ianya Mengubah Gaya Hidup Anda

JIKA ANDA WANITA..BELILAH UNTUK DIRI ANDA.

untuk kebahaian rumah tangga anda....

jadikan diri anda kebanggaan suami anda...

CANTIK LUAR...CANTIK DALAM dgn http://lookyoung.my/aff/?id=841165

Mudah-Mudahanan Ianya Mengubah Gaya Hidup Anda

JIKA ANDA SEORANG LELAKI..BELILAH UNTUK ISTERI ANDA....

untuk kebahagian rumah tangga anda....

ramai yang mengakuinya...

RM30 shj sekotak... klik http://lookyoung.my/aff/?id=841165


BANNER JUGA TURUT DISEDIAKAN

hanya promote link affiliate anda...belum ada?? 



$$SERTAI AFFILIATE$$

SILA GUNAKAN AKAUN MAYBANK , CIMB DAN BANK ISLAM SAHAJA UNTUK PEMBAYARAN KOMISYEN

PEMBAYARAN KOMISYEN ADALAH PADA HARI JUMAAT MINGGU KE2 DAN JUMAAT MINGGU KE4


































Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...