HALAMAN

Selasa, 22 Mac 2011

~GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN~

~GIVEAWAY SEMPENA 27 TAHUN~

Syarat-syarat nya:

  • Giveaway bermula pada hari ini 18 Mac 2011 sehingga 29 Mac 2011

  • Buat 1 (satu) entry simple-simpel je pasal giveaway ni. Dan link entry tu wajib ditepek di ruang komen a di . Komen di entry lain tidak diterima sama sekali. Tujuannya entry tersebut adalah bagi memudahkan  menyenarai semak peserta.

Nak follow boleh. Tak nak follow pun boleh.
 senarai peserta akan dilistkan selepas tarikh 29 Mac 2011 juga.

  • Pemenang adalah akan dikira berdasarkan cabutan bertuah. 

  • Hadiah disediakan untuk 3 orang peserta bertuah sahaja.


  • Para pemenang yang gagal dihubungi akan dibuat cabutan sekali lagi untuk para peserta yang lain pulak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...